Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Shopping guide: επιλέξτε τζιν ανάλογα με τον σωματότυπό σας

 Γεια σας κορίτσια και καλως ήρθατε στο womens code,


Tο τζιν αποτελεί το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αλλά πολλές φορές μας προβληματίζει το πως μπορούμε να βρούμε το ιδανικό που ταιριάζει κι αναδεικνύει το σώμα μας. 


Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά –είτε σχέδιο είτε χρώμα-είναι πολλές κι εμείς δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το «κόψιμο» που ταιριάζει στο σωματότυπό μας.
Έχουμε λοιπόν, και λέμε

Μικροκαμωμένη σιλουέτα: Τα petite κορίτσια προτιμήστε να φοράτε τα baggy, boyfriend τζιν παντελόνια και οτιδήποτε στενεύει στους αστραγάλους και γυρίζει σε ρεβέρ.


Γεμάτη σιλουέτα: Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες προτιμήστε το ελαστικό denim που μαζεύει το σώμα. Οι γραμμές που σας κολακεύουν είναι η boot-cut (η λεγόμενη καμπάνα) και τα straight-leg παντελόνια δημιουργώντας έτσι τα κατάλληλα «εφέ». Αποφύγετε τα baggy παντελόνια.

 
Slim σιλουέτα με στενούς γοφούς: Ο δικός σας σωματότυπος χρειάζεται skinny και ίσια τζιν παντελόνια. Τα σχισίματα, κεντήματα και οι τσέπες «γεμίζουν» υπέροχα τη μονοκόμματη σιλουέτα.
 

Γεμάτα οπίσθια: Αποφύγετε τα τζιν παντελόνια με κεντήματα και κάθε είδους διακοσμητικά στοιχεία στις πίσω τσέπες καθώς τραβούν την προσοχή σε λάθος σημείο.




Με κοιλίτσα: Προτιμήστε τα ψηλόμεσα denim που «αγκαλιάζουν» την κοιλιά και αποφύγετε να τα συνδυάσετε με τα κοντά μπλουζάκια
Το παν είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει να νιώθετε ωραίες.
xoxo
Έφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου