Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τα 5 αγαπημένα μου χειμωνιάτικα κραγιόν απο MAC

Γεια σας κορίτσια και καλως ήρθατε στο womens code,

Είναι μία τάση που αγαπάμε και επιτέλους έκανε την εμφάνισή της και έτσι εμείς που αγαπάμε τα σκουρα χείλη μπορούμε πλέον να φοράμε τα αγαπημένα μας κραγιόν όλη την ημέρα, απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα από τα must χρώματα του χειμώνα είναι το μπορντώ. Θυμίζει κάτι από την baroque εποχή και δίνει rock διάθεση.

Εκτός όμως από το σκούρο κόκκινο, το μοβ, το καφέ είναι κάποιες ακόμα χειμωνιάτικες αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε και για το μακιγιάζ σας. Βάψτε τα χείλη σας σε σκούρα απόχρωση και συνδυάστε τα με μία καλή βάση προσώπου και λίγη μάσκαρα.


Ένα έντονο κραγιόν από μόνο του είναι εντυπωσιακό γι αυτό αποφύγετε να το συνδυάσετε με έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Το αποτέλεσμα μπορεί να βγει υπερβολικό αλλά και εντυπωσιακό αν τονίσετε τα χαρακτηριστικά που πρέπει.
Σας προτείνω τα δικά μου αγαπημένα χειμερινά κραγιόν που τα φοράω σ υ ν ε χ ε ι α.



MAC Rebel 
Ένα πολυσυζητημένο κραγιόν απο την Mac, το rebel, έχει satin τελείωμα και γι' αυτό στα χείλη δεν γράφει τόσο σκούρα όσο φαίνεται στην συσκευασία. Είναι ένα μωβ-ροζ κραγιον και ανάλογα με το μολυβάκι που θα χρησιμοποιήσεις βγάζει και το αναλογο αποτέλεσμα, με πιο σκούρο μολυβάκι βγάζει πιο πολύ το μώβ χρώμα κάτι που το κάνει πιο βραδυνό, ενώ με ένα πιο ροζ nude ή ανοιχτό μωβ χρώμα γίνετε πιο φωτεινό.Υπέροχη διάρκεια και δεν κολλάει στα χείλη.




MAC Living legend
Ο καινούριος έρωτας απο την MAC ειναι αυτο το σκούρο μωβ κραγιον. Αγαπημενο για βραδινο μακιγιαζ (ή ακόμα και για κάτι πιο απογευματινό), με που απλά βαμμένα μάτια. Αν και ανήκει στην matte συλλογη δεν ειναι καθολου ξηρο και η διάρκειά του είναι πολύ μεγάλη.


Rubby woo
Ας περασουμε σε κατι λιγοτερο dark, πρόκειται για το rubby woo ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, ταιριάζει σε όλες και είναι απο την matte συλλογή. Είναι λίγο ξηρό πάνω στα χείλη και δεν απλώνεται πολύ εύκολα, αν απλωθεί όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, απίστευτο χρώμα.


Naked bud
Για τια ημέρες που δεν έχουμε όρεξη ρε αδελφέ και βιαζόμαστε ή βαριόμαστε αυτό το κραγιονάκι θα σας σώσει. Απλό και διακριτικό με μια ελαφριά, διακριτική λάμψη ταιριάζει απόλυτα με smokey eyes ή με πολύ παχιά γραμμή eye liner.

Cyber
Αρκετα νομίζω με τα πιο ελαφρια χρώματα, πάμε σε ενα απόλυτα dark, πολυ σκούρο μωβ (σχεδόν μαύρο)δεν είναι τόσο ευκολοφόρετο είναι η αλήθεια αλλά αμα περνάτε φάση ροκ και underground αυτό είναι το κραγιόν που ΠΡΕΠΕΙ να έχετε στην συλλογή σας.

Αυτές είναι οι δικές μου επιλογές και προτάσεις για τον φετινό χειμώνα, ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω να μου πείτε και τα δικά σας αγαπημένα.

xoxo
Έφη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου