Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μακριά οβάλ νύχια: Πως να κάνουμε μόνες μας την πιο hot τάση του χειμώνα

Γεια σας κορίτσια και καλως ήρθατε στο women's code,


Ο πήχης του μανικιούρ ολοένα και ανεβαίνει αφού οι τάσεις συνεχώς πληθαίνουν και νέα σχέδια και χρώματα στα βερνίκια βγαίνουν στο προσκήνιο.


Ναι, ναι!! πριν μερικά χρόνια μισούσαμε τα μακριά οβάλ νύχια αλλά τώρα βλέποντας διάφορες σταρς να το υιοθετούν ξεκινάμε σιγά σιγά να το δοκιμάζουμε κι εμείς (και ανακαλύπτουμε πως μας αρέσει πολύ). Ας ξεχάσουμε για λίγο το κλασσικό τετράγωνο σχήμα και ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.
Μπορεί να είναι δύσκολο να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας αλλά το σίγουρο είναι πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε βραδινή μας έξοδο.


.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να το καταφέρουμε μόνες μας στο σπίτι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι το μήκος των νυχιών σου να είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να δείχνουν και τα δάχτυλα πιο μακριά και ωραία.

Βήμα 1ο
Σε  ξεβαμμένα νύχια, τοποθετείς την λίμα λοξά, λιμάρεις το νύχι με τέτοια φορά που να σχηματίζει έναν ομόκεντρο κύκλο.


Βήμα 2ο
Λιμάρεις τη μια πλευρά του ελεύθερου άκρου κατά τον τρόπο που προαναφέραμε και επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία απ την άλλη πλευρά.


Βήμα 3ο
Με σκοπό να ενωθούν οι δύο γωνίες ομαλά, λιμάρεις το μπροστινό μέρος του νυχιού.


Βήμα 4ο
Επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία σε όλα τα υπόλοιπα νύχια μέχρι να αποκτήσουν όλα το ίδιο μέγεθος αλλά και σχήμα.


Συμβουλή! Το σχέδιο αυτό των νυχιών δείχνει λιγότερο άγριο σε αποχρώσεις του μπεζ- ροζ ενώ, αν θέλεις, ένα από τα νύχια μπορείς να το διαφοροποιήσεις χρωματικά.
Αντίθετα αν προτιμάς κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείς να τα βάψεις σε σκούρο χρώμα και να σχηματίσεις διάφορες γραμμές ή ό,τι άλλο σχέδιο σου αρέσει.


Αυτά απο εμένα, καλή επιτυχία σε όσες τα δοκιμάσουν!!

xoxo 
Έφη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου